Zanussi mosógép

Antonio Zanussi hozta létre a vállalatot. 1920-ban neki köszönhetjük az első öntött vas kazánt. Az 1900-as évek közepén a létszám 10-ről 300-ra emelkedett, akik a cégben dolgoztak; mindössze 30 év alatt valósult ez meg. Az 1980-as időkben a cég csatlakozott az Electrolux-hoz, ezáltal még hatékonyabb háztartási berendezéseket tudtak kifejleszteni. Folyamatosan dolgoznak a termékeiken azért, hogy a vásárlóknak mindig a legfrissebb és legtöbb igényt kielégítő gépeket tudjanak előállítani.

Zanussi mosógépek

Egynéhány mosógép típust talál lejjebb a tulajdonságaikkal:

Zanussi ZWG-1100M: elöltöltős mosógép típus. A gépben lévő üst anyaga carboran-ból készült és a dob űrtartalma 43 l. Tömegkiegyenlítési funkcióval látták el a készítők. A centrifugája maximálisan 1000 fordultra képes percenként és 6 kg-nyi ruhát lehet beletölteni mosásonként. 65 kg a berendezés súlya. Az ajtó fölött található az LCD kijelző, amin az idővisszajelzést és a programot lehet látni. Az ajtója kényelmes, 180 fokig nyitható. A hideg vízre kell rácsatlakoztatni. Különleges öntisztító programmal lett ellátva. Fontosabb programjai közül egy-kettő: pamut, műszál, farmer, erősen szennyezett gyerekruha, pelenkamosás, stb.

Zanussi ZWF-1000M: elöltöltős kivitelű mosógép. Percenként 1000 fordulatot tud megtenni maximum a centrifugája 5 kg max. ruhatöltet mellett. Az energiaosztály szempontjából A kategóriába tartozik és a mosási hatékonysága is szintén A kategóriás. 49 liter vizet fogyaszt mosásonként.

Zanussi ZWQ 5100: felültöltős mosógép. 5,5 kg mosási kapacitás mellett 1000 fordulatot képes megtenni a centrifuga percenként. Kiegyensúlyozó automatika került beszerelésre a mosógépbe. Vízvédelem szempontjából nyomáskapcsoló rendszer található benne. A dob űrtartalma 42 l és 49 liter vízfogyasztással bír. 63 kg a teljes súlya. LED kijelzőkön lehet látni a beállított programokat, amik lehetnek: gyorsmosás, öblítő stop,

Zanussi ZWG-5105W: elöltöltős kialakítású mosógép. A+-os energiaosztályba tartozik. 1000 fordulatra képes a centrifuga percenként. 54 liter a vízfogyasztása és 46 liter az űrtartalma a dobnak. Carboran típusú a benne található üst. Tömegkiegyenlítési funkcióval rendelkezik. Max. 6 kg ruha kerülhet bele mosáskor. Extra tulajdonságai között szerepel a LED kijelző, a késleltetett indítás, amit 3-6-9 órára lehet beállítani. Az ajtaja 180 fokig nyitható. A mosóprogramjai között található a pamut, műszál, gyapjú, függönymosás, stb.

Zanussi mosógépek

Zanussi ZWS-2105W: elöltöltős megoldású mosógép. „A” energetikai osztályba tartozik, és a mosási hatékonyságai is „A”. A centrifuga része 1000 fordulatra képes percenként maximum. Mindezt 5 kg-nyi ruhatöltet mellett. 43 liter a vízfogyasztása a berendezésnek. Áramszünet esetén memória funkcióval van ellátva.

Zanussi ZWQ-6100: felültöltős mosógép. 5,5 kg mosási kapacitással rendelkezik. A energia osztályba tartozik és 1000 fordulatos centrifugával, rendelkezik. Hideg vízcsapra kell rácsatlaoztatni. LCD kijelzőn lehet nyomon követni az idővisszajelzést. Késletett indítás ezen a mosógépen is található. Fontosabb programok: gyapjú, függöny, finom mosás, intenzív mosás, farmer, stb.