Gorenje mosógép

A Gorenje Csoport 61 éves múlttal rendelkezik és az otthoni készülékek gyártásban, Európában vezetőnek számít. Világszerte 70 Országban forgalmazzák a technológiailag tökéletes és különlegesen tervezett energia-hatékony háztartási gépeiket. Főbb márkaneveik: Gorenje, ATAG, Mora, Pelgrim, Etna, Körting és Sidex. Nemzetközi értékesítése hálózattal rendelkeznek minden kontinensen, ezáltal a Gorenje a legnagyobb nemzetközileg orientál Szlovén cég.

Gorenje mosógépek

Pár mosógép típusuk bemutatása alább olvasható:

Gorenje WS40129: elöltöltős mosógép. 4,5 kg ruhatöltettel rendelkezik maximum. Mosó- és energiahatékonysága is A osztályba tartozik. 1200-as fordulatszáma van a centrifugának percenként maximálisan. Késleltetett indítás is megtalálható a mosógépen. 45 liter a vízfogyasztása.

Gorenje WT-63090: felültöltős kialakítású mosógép. A kategóriába tartozik az energia- és mosási hatékonysága. Centrifugája 900 fordultra képes percenként. 6 kg ruhát lehet beletölteni maximum. Stabilitás kontroll került beépítésre. Gyűrődésgátló rendszer található benne és túlfolyás védelemmel is el van látva. Az ajtó nyitása 110 fokban történhet. LCD kijelzővel van felszerelve. A benne található dob rozsdamentes. Habzásérzékelő és hőfok beállítás is van rajta. Kényes ruhanemű és selyem programot is lehet indítani a mosógépen.

Gorenje mosógépek

Gorenje WA 50089: elöltöltős mosógép. Stabilitás kontroll és habzásérzékelés ebben a típusban is megtalálható. Energetikai kategóriája és a mosási kategóriája is „A”. Mosási idő kijelzésére képes a gép. A centrifugájának a maximális értéke percenként 800. Nettó súlya 71 kg. Ebbe 5,5 kg ruhát lehet beletölteni mosáskor. 45 liter vizet fogyaszt el. A 15 programja közül választható kényes és selyemruhákhoz is külön program.

Gorenje WT-63110: felültöltős típusú mosógép. Energetikai osztálya A. 1100 fordulatra képes a centrifuga perceként maximálisan. 6 kg-nyi ruhát lehet beletölteni. Stabilitás kontroll és túlfolyás védelem is megtalálható benne. Gyűrődés gátló rendszerrel van ellátva. LCD kijelző került a mosógépre. A biztonság kedvéért szereltek bele habzásérzékelőt. Hőfok beállításra is van lehetőség. 52 liter a vízfogyasztása. Akár 24 órás mosási késleltetés is beállítható a gépen. 15 féle mosóprogram közül lehet kiválasztani a megfelelőt.

Gorenje WA 65205: elöltöltős mosógép. Hatékonyságait tekintve energiaosztálya, mosási hatékonysága, és a centrifugálási képessége is A kategóriába tartozik. Előmosási funkcióval rendelkezik. Az ajtónyitása elektronikusan történik. Hangjelzések kiadására is képes. Megemelt vízszint jellemzi. A centrifuga maximális fordulatszáma percenként 2000. Áztatási funkciót is be lehet állítani. A vízfogyasztása 39 liter. Dob világítással rendelkezik. 24 órás mosás késletetést lehetséges beállítani. Nyelvválasztási lehetőséget is felkínál. Érintőkijelzőn keresztül történik a vezérlése. Vízmennyiség és víztisztaság érzékelő is helyett kapott a mosógépen. Saját programjai elmentésére is alkalmas.