Beko mosógép

101 Országban forgalmazzák a Beko háztartási készülékeket. Az egyik vezető európai cégnek számít. Széles elektronikai készülékek csoprtját foglalja magában amelyeket könnyen lehet illeszteni az otthonhoz. Globális szinten minden 2. másodpercben értékesítenek egy Beko típusú készüléket. Évről évre növekszik a termékek kereslete, ami azt mutatja, hogy egyre népszerűbb a Beko márka és egyre jobban szeretik a felhasználók ezt a típust. Közös jellemzője a Beko terméknek, hogy alacsony árkategóriájuk mellett rendkívüli értéket képviselnek

Beko mosógépek

Néhány mosógép típus leírása lentebb látható.

Beko WKD 73500: elöltöltős mosógép. A tömege 70 kg. A centrifuga fordulatszáma percenként maximum 1000. Mosási kapacitása 3,5 kg. Energiaosztálya és mosóhatása is A kategóriát képvisel. 43 liter a vízfogyasztása. A mosó programok közül ki lehet választani extra öblítést is. Automatikus súlykiegyenlítéssel van ellátva. Késleltetett indításra szintén lehetőség van. Fordulatszám szabályozás is található a készüléken. Fehér színben lehetséges hozzájutni.

Beko mosóügépek

Beko WKD 25106 PT: elöltöltős mosógép, keskeny kialakítással. 5 kg-os maximális töltet mennyiséggel rendelkezik. A+ energetikai kategóriába tartozik, míg a mosási hatékonysága A kategória. 1000 fordulat maximálisan a centrifuga percenkénti sebessége. 47 liter vízfogyasztás jellemzi. Az ajtót baloldalra lehet kinyitni. Indítás késleltetésre adtak lehetőséget a készítők. Gyermekvédelem szintén megtalálható a mosógépen.

Beko WMD 75127 PT: elöltöltős kialakítású mosógép. 62 kilogramm a készülék. Mosási kapacitása max. 5 kg. A mosást A kategóriás hatással tudja elvégezni. Az energetikai kategóriája, pedig A+.ba tartozik. Centrifugája 1200 fordulatra képes percenként. Mosáskor 45 liter vizet használ fel. A választható programok száma 12. 180 fokban nyitható az ajtaja a kényelemes pakolás végett. Maximum 24 órát lehet beállítani az indítás késleltetésre. A biztonság érdekében gyermekzár került a mosógépre.

Beko WMD 66106: elöltöltős kivitelű mosógép. Centrifuga téren 1000 fordulatra képes percenként maximálisan. 49 liter vizet fogyaszt el. A nyitásai szöge az ajtónak 165 fok és 30 cm az átmérője. Energiahatékonysága A+, míg a mosóhatása A kategóriába tartozik. 65 kg a tömege. Súlyérzékelő került beszerelésre. Ezen kívül a túlfolyás védelem is megtalálható. Fehér színben kínálják.

Beko WMD 76146: elöltöltős mosógép. Ciklusonként 49 liter vizet használ el. 6 kg-os a mosási kapacitás, a mosási hatékonysága pedig A kategóriás. A centrifuga 1400 fordulatra képes percenként maximálisan. A+-os energiaosztállyal rendelkezik. 12 program közül lehet kiválasztani a megfelelőt a mosáshoz. Súlyérzékelő, gyermekvédelem és késleltetett indítás jellemző még a készülékre.